AnbefaletJordan Spieth har meldt afbud til OL

Jordan Spieth har meldt afbud til OL

På dagen hvor OL kvalifikationen slutter med de opdaterede verdensranglister har Jordan Spieth meldt afbud til OL.

Dermed bliver herrernes golfturnering ved OL uden de fire bedste på verdensranglisten, da også Jason Day, Dustin Johnson og Rory McIlroy har meldt fra.

Jordan Spieth har endnu ikke udtalt sig om sit afbud, men ifølge Det Internationale Golfforbund (IGF) så skyldes det frygten for zikavirus.

Opdateret: Spieth har ikke nævnt zikavirus, men blot en sundhedshensyn som helhed – læs mere i denne artikel.

Dubuisson har også meldt afbud
Der kom flere afbud mandag, da også K.T. Kim fra Sydkorea (nr. 78 på verdensranglisten), Victor Dubuisson fra Frankrig (nr. 78 på verdensranglisten) samt Angelo Que fra Filippinerne (nr. 320) har takket nej til at deltage ved OL.

Ti spillere fra top-30 har meldt afbud
Jordan Spieth er den 10. spiller fra top-30 på herrernes verdensrangliste, som har meldt afbud til OL. Det er dog ikke alle, som har meldt afbud pga. zikavirus.

De ti er Jason Day (nr. 1), Dustin Johnson (2), Jordan Spieth (3), Rory McIlroy (4), Adam Scott (8), Branden Grace (10), Louis Oosthuizen (14), Hideki Matsuyama (17), Charl Schwartzel (21) og Shane Lowry (27).

Hos damerne er Lee-Anne Pace indtil videre den eneste, som har meldt afbud.

To OL turneringer fra den 11. – 20. august
OL 2016 afholdes i Rio fra den 5. – 21. august.

Herrernes golfturnering spilles fra den 11. – 14. august, mens damernes turnering er fra den 17. – 20. august.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Lexi Thompson indstiller karrieren

29-årige Lexi Thompson har offentliggjort, at hun efter 2024 sæsonen indstiller karrieren som fuldtidsprofessionel. Det afslørede hun i en video på Instagram, som kan...

Herrer: Penge- og pointranglister, 27. maj 2024

Nacho Elvira vandt Soudal Open foran bl.a. Niklas Nørgaard, der havde et putt for at komme i omspil om sejren, men han kan glæde...

Sat op til succes

De fem nyeste artikler på 19hul.dk