AnbefaletNu har Jason Day også meldt afbud til OL

Nu har Jason Day også meldt afbud til OL

Jason Day blev den næste i rækken af verdens bedste, som fravælger at deltage i OL. Day begrunder sit afbud med frygten for zikavirus.

Verdensetteren Jason Day har offentliggjort sin beslutning tirsdag eftermiddag på Twitter. Han frygter, at en smitte med zikavirus kunne have indflydelse på hustruen Ellies eventuelle fremtidige graviditet. Day skriver også, at selvom risikoen er lille, så er det en risiko for ham og hans familie, som han ikke ønsker at tage.

Læs hele hans udtalelse nedenfor.

Afbuddet kommer ikke som nogen stor overraskelse
Afbuddet fra Jason Day kommer ikke som nogen stor overraskelse. Som beskrevet i sidste uge, så står Jason Day overfor et meget travlt program. Dengang havde han endnu ikke besluttet sig for, om han ville deltage i OL, men han udtrykte forståelse for Rory McIlroys beslutning om at melde afbud.

Udover den lille risiko ved zikavirus, så går Jason Day en meget travl periode i møde, hvor han skal spille syv turneringer på 11 uger. Hvis han deltog i OL, så ville det have været otte turneringer på 11 uger, hvilket er meget mere end han normalt spiller.

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk