AnbefaletBranden Grace har også meldt afbud til OL

Branden Grace har også meldt afbud til OL

Nu har Branden Grace også meldt afbud til OL, så de tre bedste sydafrikanske spillere meldt fra. Det efterlader holdkaptajn Gary Player med et noget svækket hold.

Først meldte Louis Oosthuizen afbud i slutningen af april, og få dage senere meldte Charl Schwartzel også fra.

Som nr. 11 på verdensranglisten er Branden Grace den bedste sydafrikanske spiller. Han har både vundet på både Europa Touren og PGA Tour i år, da han vandt Commercial Bank Qatar Masters i januar og RBC Heritage i april. OL guld bliver det dog ikke til:

– Efter seriøs overvejelse har jeg desværre besluttet mig for at trække mig fra OL konkurrencen på grund af risikoen med zikavirus, siger 28-årige Branden Grace i en pressemeddelelse og fortsætter:

– Selvom det var et stort mål for mig at repræsentere mit land ved OL, så skal jeg giftes til november, og vi håber at stifte familie i nærmeste fremtid, så jeg må sætte min families helbred først.

Hvem vil spille for Sydafrika?
På denne uges verdensrangliste er Grace som nævnt nr. 11, mens Oosthuizen er nr. 14 og Schwartzel er nr. 23.

De næste på listen er Jaco Van Zyl som nr. 59, Brandon Stone er nr. 101, George Coetzee nr. 1114 og Dean Burmester nr. 117. Retief Goosen er nr. 137, så han er pludselig også med i kampen om en plads ved OL.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk