AnbefaletJapans bedste har også meldt afbud til OL

Japans bedste har også meldt afbud til OL

Japan kommer heller ikke til at stille med deres stærkeste hold ved OL da Hideki Matsuyama, der er nr. 17 på verdensranglisten, har meldt afbud på grund af risikoen ved zikavirus. Dermed er der otte fra top-30 på herrernes verdensrangliste, som har meldt afbud til OL.

– Selvom jeg er begejstret for, at golf er tilbage på OL programmet og jeg, ved at min mulige succes kan være med til at øge golfsporten i Japan, så er jeg kommet til den konklusion, at jeg ikke vil udsætte mig selv eller mit team for en sundhedsrisiko, siger 24-årige Matsuyama i en pressemeddelelse.

Matsuyama siger, at hans krop har en tendens til at reagere kraftigt på insektbid, hvilket også har været medvirkende til afbuddet. Han takker alle, der har arbejdet hårdt for at få golf med til OL, og hans afbud skal ikke

Japans næstbedste golfspillere er Hideto Tanihara på verdenranglistens 84. plads, Yuta Ikeda er nr. 91, mens Shingo Katayama er nr. 103.

Otte spillere fra top-30 har meldt afbud
Hideki Matsuyama er den ottende spillere fra top-30 på herrernes verdensrangliste, som har meldt afbud til OL. Det er dog ikke alle, som har meldt afbud pga. zikavirus.

De øvrige er Jason Day (nr. 1), Rory McIlroy (4), Adam Scott (8), Branden Grace (10), Louis Oosthuizen (14), Charl Schwartzel (22) og Shane Lowry (26).

Kvalifikationen slutter om en uge
OL-kvalifikationen slutter med næste uges verdendsrangliste. Med de afbud der er kommet, kan vi nok desværre forvente, at der kommer flere i den kommende uges tid.

To OL turneringer fra den 11. – 20. august
OL 2016 afholdes i Rio fra den 5. – 21. august.

Herrernes golfturnering spilles fra den 11. – 14. august, mens damernes turnering er fra den 17. – 20. august.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk