AnbefaletFørste kvindelige afbud til OL

Første kvindelige afbud til OL

Den berygtede zikavirus har fået flere mandlige golfspillere til at melde afbud til OL. Nu har den første kvinde meldt afbud, og det er Lee-Anne Pace fra Sydafrika.

Risikoen ved zikavirus er størst for kvinder, der er gravid eller bliver det i nærmeste fremtid. Der er dog også en mindre risiko for at mænd kan overføre det til en kvinde.

35-årige Lee-Anne Pace er nr. 38 på verdensranglisten og den højest rangerede fra Sydafrika. Hun har vundet ni gange på Ladies European Tour, men spiller nu primært på LPGA, hvor hun vandt en turnering i 2014.

– Jeg håber, at alle forstår, at det var en meget svær beslutning, men mit helbred og min kommende families helbred må komme i første række, skriver Lee-Anne Pace på Twitter.

Hendes landsmænd Branden Grace, Louis Oosthuizen og Charl Schwartzel har også meldt afbud til OL.

Den næstbedste sydafrikanske spiller er Paula Reto, som er nr. 119 på verdensranglisten. Derefter følger Ashleigh Simon som nr. 207 og Stacy Lee Bregman som nr. 338.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Starttider i US Open 2024, lørdag

Se alle starttider for lørdagens tredje runde af US Open på Pinehurst No. 2 nedenfor. Ludvig Åberg fører i -5 foran Bryson DeChambeau, Thomas Detry...

Åberg fører US Open – Nicolai Højgaard nr. 21 efter 2. runde

Ludvig Åberg overtog føringen i US Open, hvor Nicolai Højgaard er nr. 21. Nicolai Højgaard er nr. 21, mens Frederik Kjettrup missede cuttet. Se...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk