AnbefaletEndnu et OL afbud fra major vinder

Endnu et OL afbud fra major vinder

Først meldte Vijay Singh afbud til OL, og forleden var det Adam Scott. The Open 2010 vinderen Louis Oosthuizen ønsker heller ikke at deltage i sommerens OL.

Sydafrikanske Oosthuizen, der er nr. 12 på verdenranglisten, har udsendt en pressemeddelelse via sit managementfirma ISM, hvor han offentliggør sin beslutning.

– Jeg har altid repræsenteret Sydafrika med stolthed, så jeg har ikke taget min beslutning uden at overveje det nøje, siger Oosthuizen.

Årsagen til afbuddet skyldes hensyn til familien og turneringskalenderen.

To OL turneringer fra den 11. – 20. august
OL 2016 afholdes i Rio fra den 5. – 21. august.

Herrernes golfturnering spilles fra den 11. – 14. august, mens damernes turnering er fra den 17. – 20. august.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Scheffler vandt Masters for anden gang – nedtur for Nicolai Højgaard

Scottie Scheffler vandt Masters 2024, hvor Nicolai Højgaard blev nr. 16 efter bl.a. en 7'er på par-3 hullet 12. Ærgerligt, men alligevel også en...

Se fantastiske slag der har defineret bag-ni under Masters

Det siges, at Masters afgøres på bag-ni om søndagen, og mod slutningen af den traditionsrige major på Augusta National er der ofte også en...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk