PopulærtDP World TourShane Lowry vil heller ikke til OL

Shane Lowry vil heller ikke til OL

Det irske OL hold er blevet svækket yderligere, for efter afbud fra først Rory McIlroy og siden Graeme McDowell har Shane Lowry nu også meldt afbud på grund af frygten for zikavirus.

Lowry, der er nr. 25 på verdensranglisten, blev senest nr. 2 i US Open. Han er forsvarende mester i denne uges WGC – Bridgestone Invitational på PGA Tour, hvor Søren Kjeldsen også er med i feltet.

Ugen efter Masters i år blev Shane Lowry gift med kæresten Wendy. De håber i nærmeste fremtid at få børn, så efter at have rådført sig med lægelige eksperter har han fravalgt at deltage i OL.

Shane Lowry håber at kunne repræsentere Irland ved World Cup til efteråret, ligesom han håber at være god nok til at kvalificere sig til OL 2020 i Tokyo.

Harrington vil gerne til OL
Padraig Harrington har meldt sig klar, så han er så godt som sikker på en plads.

Shane Lowry har lagt en skriftlig udtalelse på Twitter, som kan ses nedenfor:

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk