Ryder CupSom Director of Wellness har Monty godkendt Ryder Cup hotellet

Som Director of Wellness har Monty godkendt Ryder Cup hotellet

Som nyudnævnt Director of Wellness har Colin Montgomerie tjekket og godkendt spillernes hotel under Ryder Cup 2023.

Det er der lavet en kort “dokumentar” om, som kan ses ovenfor. Selvironen er stor, også for Monty, når han besøger Rome Cavalieri, der er et Waldorf Astoria hotel.

Luksushotellet ligger i øvrige i nær midtbyen af Rom på en bakketop, så der er en fantastisk udsigt over byen. Det er ikke langt fra Vatikanet, men over 25 km. fra værtsbanen Marco Simone, så der er en længere køretur.

DP World Tour er anerkendt for deres velproducerede morsomme videoer, og videoen ovenfor er endnu en i rækken. Nyd den…

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Pilgrimsrejse i Skotland (2)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Men golfens pilgrimme tager nu ikke...

Kampen om toppen og om cuttet – Inside The Open, fredag

I Inside The Open kommer man lidt med bag kulissen og ser billeder, der ikke normalt bliver vist på tv Stemningsfulde videoer uden kommentatorer, så...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk