PopulærtPGA TourSe højdepunkter fra Tigers første runde i Genesis Invitational

Se højdepunkter fra Tigers første runde i Genesis Invitational

I videoen ovenfor kan man se 6 minutters højdepunkter fra Tiger Woods første runde af Genesis Invitational.

Tiger er vært og gjorde comeback i sit nye Sun Day Red tøj med et farverigt scorekort, da han lavede fem birdies og seks bogeys for en runde i +1, som giver en 49. plads.

Rory McIlroy var -3 efter 10 huller, men efter en bogey på 12, en dobbeltbogey på 15. og en tredobbelt bogey på par-3 hullet 16. efter to bunkerlag og et treputt var han +3 for runden. Sådan endte det også efter en birdie på 17. og en bogey på 18.

Kun seks verdensrangliste turneringer i to år 

Tigers første turnering efter det alvorlige trafikuheld i februar 2021 var Masters 2022, hvor han blev nr. 47. Han klarede cuttet, men trak sig US PGA Championship 22, missede cuttet i The Open 2022, og blev nr. 45 i Genesis Invitational 2023.

I Masters 2023 klarede han cuttet i Masters for 23. år i træk, men trak sig inden finalerunden. Efterfølgende blev han oprereret i sin højre fod og spillede ikke før han i december blev nr. 18 i Hero World Challenge. Sidstnævnte tæller til verdensranglisten, men ikke til PGA Tour ranglisterne.

Han har også spillet den ikke-tællende generationsturnering PNC Championship med sønnen Charlie de seneste år. De blev nr. 2 i 2021nr. 8 i 2022 og nr. 5 i 2023, men der kører man rundt i buggies.

discovery+ og Eurosport 2 sender direkte. Se ugens sendetider på 19hul.dk/tv.

Genesis Invitational, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Se højdepunkter fra finalerunden af Masters 2024

Se stemningsfulde højdepunkter fra finalerunden af Masters, som i overbevisende stil blev vundet af Scottie Scheffler foran major debutanten Ludvig Åberg. Nicolai Højgaard var nr. 6...

Se Masters 2024 præmieoverrækkelsen

Scottie Scheffler vandt Masters 2024 og, traditionen tro, fik han overrakt den grøn vinderjakke af den forsvarende mester Jon Rahm, der blev nr. 45....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk