PopulærtLadies European TourNicole på 2. pladsen inden finalerunderne af Aramco Saudi

Nicole på 2. pladsen inden finalerunderne af Aramco Saudi

Nicole Broch Estrup er på en delt 2. plads, og skal spille i lørdagens førerbold ved Aramco Saudi Ladies International Presented by PIF som Patty Tavatanakit fører med to slag. Se højdepunkter fra anden runde i videoen ovenfor.

Patty Tavatanakit fører i -8 foran Nicole Broch Estrup og Manon De Roey i -6 efter de alle tre gik anden runde i -2 på Riyadh Golf Club. De tre skal spille i førerbolden lørdag.

Leona Maguire var dagens bedste med en runde i -6, og hun deler 4. pladsen i -4 med Peiyun Chien, Amy Yang og Paula Reto i -4.

Emily K Pedersen, der vandt den første udgave i 2020, er nr. 17 i -1, mens Nanna Koerstz Madsen og Smilla Sønderby var henholdsvis tre og syv slag fra at klare cuttet.

Den forsvarende mester Lydia Ko, der også vandt i 2021, er ikke med.

Der spilles om 5 mio. $

Der spilles om 5 mio. $, så der er et meget stærkt felt i turneringen med flere LPGA spillere i feltet, da 50 spillere er med via top-300 på verdensranglisten.

V Sport Golf og Viaplay Total sender direkte. Se ugens sendetider på 19hul.dk/tv.

Aramco Saudi Ladies International Presented by PIF, leaderboard

Patty Tavatanakit under Aramco Saudi Ladies International 2024 – Foto: Mark Runnacles / LET

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Se højdepunkter fra finalerunden af Masters 2024

Se stemningsfulde højdepunkter fra finalerunden af Masters, som i overbevisende stil blev vundet af Scottie Scheffler foran major debutanten Ludvig Åberg. Nicolai Højgaard var nr. 6...

Se Masters 2024 præmieoverrækkelsen

Scottie Scheffler vandt Masters 2024 og, traditionen tro, fik han overrakt den grøn vinderjakke af den forsvarende mester Jon Rahm, der blev nr. 45....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk