PopulærtPGA TourCantlay fører, og Nicolai Højgaard i top-30 efter første runde af Genesis

Cantlay fører, og Nicolai Højgaard i top-30 efter første runde af Genesis

Patrick Cantlay fører Genesis Invitational efter første runde af på Riviera CC, hvor Nicolai Højgaard er nr. 28. Se højdepunkter fra første runde i videoen ovenfor.

Nicolai Højgaard missede mange fairways og måtte kæmpe for det. Med fire birdies og tre bogeys gik han første runde i -1, og han er som nævnt nr. 28. Han er kvalificeret som den bedste på Race to Dubai 2023 ranglisten, der ikke sluttede i top-50 på FedExCup 2022-23 ranglisten, hvilket gav adgang til AT&T og Genesis. Og med fortsat gode resultater kan han kvalificere sig til kommende Signature Events.

I fredagens anden runde begynder Nicolai kl. 18:49 dansk tid. Igen i en to-bold i selskab med Chase Johnson, som der kan læses meget mere om i denne artikel.

Stort set hele verdenseliten, bortset fra LIV Golf spillere, er med i det eksklusive felt. Det er en Signature Event med en præmiesum på 20 mio. $. Men selvom der blot er 70 spillere i feltet, så er der cut efter anden runde, så kun top-50 og alle indenfor 10 slag er med i weekenden.

Cantlay fører med ét slag

Patrick Cantlay fører i -7 foran Cam Davis, Luke List og Jason Day i -6, mens Tom Hoge, Jordan Spieth og Will Zalatoris deler 5. pladsen i -5.

Ludvig Åberg er nr. 10 i -3 og Viktor Hovland nr. 28 i -1.

Værten Tiger Woods gjorde comeback i sit nye Sun Day Red tøj med et farverigt scorekort, da han lavede fem birdies og seks bogeys for en runde i +1, som giver en 49. plads.

Rory McIlroy var -3 efter 10 huller, men efter en bogey på 12, en dobbeltbogey på 15. og en tredobbelt bogey på par-3 hullet 16. efter to bunkerlag og et treputt var han +3 for runden. Sådan endte det også efter en birdie på 17. og en bogey på 18.

discovery+ og Eurosport 2 sender direkte. Se ugens sendetider på 19hul.dk/tv.

Genesis Invitational, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Reglerne for cuttet i The Open

Cut-reglen i The Open er ganske simpel, da det er top-70 og lige efter anden runde, som klarer cuttet til weekendens finalerunder. Man medtæller...

Hvad var det for en forestilling, Robert Macintyre?

Det var en højst besynderlig forestilling Macintyre og hans caddie leverede på 16.hul under Genesis Open i Skotland, da det lykkes Macintyre at få...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk