UdstyrTiger laver livsstilsbrand med TaylorMade - ikke kun til golf

Tiger laver livsstilsbrand med TaylorMade – ikke kun til golf

Tiger Woods og TaylorMade Golf har udvidet samarbejdet med et fælles livsstilsbrand der hedder Sun Day Red,. Det blev præsenteret mandag aften i USA, og ambitionerne er store med kommende kollektioner også til kvinder og børn. Ikke kun til golfbanen, men som livsstilsbrand.

Samarbejdet var ventet efter Tiger og Nike stoppede 27 års succesfuldt samarbejde ved nytår, for allerede i december registrerede TaylorMade navnet Sun Day Red og SDR med en tiger som signatur. Og Tiger er jo netop kendt for at spille i rødt om søndagen, og det vil han forsætte med.

Tiger har spillet med TaylorMade udstyr siden 2017, mens han siden 2016 har spillet med Bridgestone bolde. Eller, han har haft et Bridgestone logo på boldene siden 2016, for gennem mange år var det dem der lavede golfbolde til Nike, så Tiger har spillet med Bridestone bolde gennem rigtig mange år.

Selvom det er tøjet Tiger fremover spiller golf i, så lanceres det mere som et livsstilsbrand end som et golfmærke. Da det blev præsenteret havde Tiger en hættetrøje på, som er blevet moderne i golf, og denne var i cashmere.

Selvom Sun Day Red er en del af TaylorMade Golf Company, så er det et selvstændigt brand med egen ledelse og eget hovedkvarter. Det bliver opbygget fra bunden med fuld kollektion af tøj og sko.

Tiger i Sun Day Red tøj – Foto: PR

De første produkter kan købes online i USA og Canada fra den 1. maj, og senere skal det også sælges udenfor Nordamerika, i butikker ligesom der skal laves kollektioner til kvinder og børn.

Brad Blankinship står i spidsen for Sun Day Red, og han har tidligere været chef for Quicksilver og RCVA.

I denne uges Genesis Invitational spiller Tiger også i Sun Day Red tøj og golfsko, hvilket selvsagt giver det nye brand en massiv eksponering.

At navnet Sun Day Red er tre ord bygger på teorien om “rule of three”, hvor tre ord står stærkere retorisk end to eller fire. Og så er der et ordspil til Sunday, men det skal også tages som Sol, Dag og Rød.

www.sundayred.com

Tiger i Sun Day Red tøj – Foto: PR
Tiger i Sun Day Red tøj – Foto: PR
Tiger i Sun Day Red tøj – Foto: PR
Sun Day Red logo

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se højdepunkter fra finalerunden af Masters 2024

Se stemningsfulde højdepunkter fra finalerunden af Masters, som i overbevisende stil blev vundet af Scottie Scheffler foran major debutanten Ludvig Åberg. Nicolai Højgaard var nr. 6...

Se Masters 2024 præmieoverrækkelsen

Scottie Scheffler vandt Masters 2024 og, traditionen tro, fik han overrakt den grøn vinderjakke af den forsvarende mester Jon Rahm, der blev nr. 45....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk