PopulærtPGA TourTiger gør comeback i Genesis Inv., hvor Nicolai Højgaard er med

Tiger gør comeback i Genesis Inv., hvor Nicolai Højgaard er med

Tiger Woods har bekræftet på X, at han spiller næste uges Genesis Invitational på Riviera CC, hvor han også er vært. Han deltog også sidste år, og det den eneste tællende PGA Tour turnering (ikke-major) Tiger har spillet, siden han kørte galt i februar 2021.

I efteråret sagde Tiger, at han i 2024 gerne ville spille én turnering om måneden, men han vidste ikke om det ville være muligt.

Genesis Invitational er en af PGA Tourens helt store Signature Events med et begrænset felt der spiller uden cut om 20 mio. $. Som AT&T Pebble Beach Pro-Am, og Nicolaj Højgaard er kvalificeret som den bedste på Race to Dubai 2023 ranglisten, der ikke sluttede i top-50 på FedExCup 2022-23 ranglisten.

Jon Rahm er forsvarende mester i Genesis Invitational og Joaquin Niemann vandt i 2022, men de er ikke med, da de er skiftet til LIV Golf.

Kryptisk besked i tirsdags

I tirsdags havde Tiger en kryptisk besked på X, hvor han ledsaget af et nærbillede af det ene øje skrev en kort tekst, som også kan ses nederst i denne artikel:

– Visionen er den samme. 2.12.24

Kun seks verdensrangliste turneringer i to år 

Tigers første turnering efter det alvorlige uheld var Masters 2022, hvor han blev nr. 47. Han klarede cuttet, men trak sig US PGA Championship 22, missede cuttet i The Open 2022, og blev nr. 45 i Genesis Invitational 2023. I Masters 2023 klarede han cuttet i Masters for 23. år i træk, men trak sig inden finalerunden. Efterfølgende blev han oprereret i sin højre fod og spillede ikke før han i december blev nr. 18 i Hero World Challenge. Sidstnævnte tæller til verdensranglisten, men ikke til PGA Tour ranglisterne.

Han har også spillet den ikke-tællende generationsturnering PNC Championship med sønnen Charlie de seneste år. De blev nr. 2 i 2021, nr. 8 i 2022 og nr. 5 i 2023, men der kører man rundt i buggies.

Tigers kryptiske besked den 6. februar

Det var denne besked Tiger offentliggjorde den 6. februar

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Savannah Vilaubi vandt Otter Creek Championship

Savannah Vilaubi vandt Otter Creek Championship på Epson Tour, hvor Nicole Lørup missede cuttet. Nyprofessionelle Ingrid Lindblad tjente sin første check med en 25....

Taylor Dickson vandt Blue Cross and Blue Shield of Kansas Wichita Open

Taylor Dickson vandt Blue Cross and Blue Shield of Kansas Wichita Open på Korn Ferry Tour. Med en finalerunde i -5 vandt Taylor Dickson i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk