PopulærtPGA TourScottie Scheffler vandt Hero World Challenge

Scottie Scheffler vandt Hero World Challenge

Scottie Scheffler vandt Hero World Challenge, hvor værten Tiger Woods gjorde comeback med en 18. plads. Se højdepunkter i videoen ovenfor.

Verdensetteren Scheffler vandt i -20 foran Sepp Staka i -17 og Justin Thomas i -16, mens Tony Finau og Matt Fitzpatrick delte 4. pladsen i -15.

20 af verdens bedste var med i turneringen, der tæller til verdensranglisten, men præmiepenge tæller ikke til PGA Tour, hvor det heller ikke er en officiel sejr.

Værten Tiger gjorde det ganske fint i sin første turnering siden han trak sig fra Masters i april. Han klarede cuttet i Masters for 23. år i træk, men trak sig inden finalerunden. Efterfølgende blev han oprereret i sin højre fod.

Med runder i +3, -2, -1 og par var Tiger i par efter de fire runder.

Hero World Challenge, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Dobbelt dansk til start i Canadian Open

Både Nicolai Højgaard og Thorbjørn Olesen er taget nordpå til Canada for at spille med i Canadian Open, og danskerne er med i et...

Frafalder alle anklager mod Scheffler – en misforståelse

Alle anklager er frafaldet mod verdensetteren Scottie Scheffler, der blev anholdt inden anden runde af US PGA Championship, og man bekræfter Schefflers forklaring om,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk