PopulærtDP World TourNicolai Højgaard i top-10 da Adrian Meronk vandt ISPS HANDA Australian Open

Nicolai Højgaard i top-10 da Adrian Meronk vandt ISPS HANDA Australian Open

Adrian Meronk fra Polen vandt ISPS HANDA Australian Open. I videoen ovenfor er der højdepunkter fra hans finalerunde.

Nicolai Højgaard var nr. 7 i -5 inden finalerunden, med seks slag op til Adam Scott på førstepladsen i -11, og med en runde i +1 blev han nr. 10 i -4. Hans første top-10 siden han vandt i Ras al Khaimah i februar.

Rasmus Højgaard blev delt nr. 38 i par, men det var uden at spille finalerunden, da der også var cut efter tredje runde. Der var et mindre finalefelt, men penge og point til alle 71 der klarede cuttet efter anden runde. 37 i -1 eller bedre klarede cuttet efter tredje runde.

Turneringen blev spillet sideløbende med kvindernes ISPS HANDA Women’s Australian Open, der blev vundet af Ashleigh Buhai og G4D Tour All Abilities turneringen med Mette Wegge Lynggaard, der blev vundet af Kipp Popert. Lige før herrernes førerbold spillede damernes førerbold. Bl.a. faldt Cameron Smith, der vandt i sidste uge, Ryan Fox og Cameron Davis også for det andet cut, mens Marc Leishman missede cuttet efter anden runde.

Adrian Meronk vandt for anden gang

Inden finalerunden førte Adam Scott i -11 foran Adrian Meronk i -10 mens Min Woo Lee og Haydn Barron delte 3. pladsen i -7.

Med en runde i -4 vandt Adrian Meronk i -14 foran Adam Scott i -9, da den 42-australier afsluttede med en runde i +2. Min Woo Lee blev nr. 3 i -8 foran Haydn Barron og Alejandro Cañizares på en delt 4. plads i -7.

Det var 29-årige Adrian Meronks anden DP World Tour sejr, da han vandt Horizon Irish Open 2022. Senere søndag kan han se Polen spille 1/8-finale ved VM i Qatar mod Frankrig.

Tre pladser i The Open

Turneringen var en del af The Open Qualifying Series, så de tre bedste, der ikke i forvejen var kvalificeret, kommer med i The Open 2023 på Royal Liverpool.

De tre pladser gik til Min Woo Lee, Haydn Barron og Alejandro Canizares, da Meronk og Scott allerede var kvalificeret.

ISPS HANDA Australian Open, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Spieth, Hovland og Gareth Bale er hovednavnene på Pebble Beach

Det er tid til den traditionsrige AT&T Pebble Beach Pro-Am, hvor PGA Touren har besøg af en lang række kendisser fra sportens og kulturens...

Challenge Tourens 2023 sæson

Der spilles om flere penge end nogensinde før på Challenge Touren, hvor 2023 sæsonen kommer består af mindst 29 turneringer i 18 forskellige lande. Mindst...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk