PopulærtDP World TourMette Wegge Lynggaard var med, da Kipp Popert vandt Australian All Abilities...

Mette Wegge Lynggaard var med, da Kipp Popert vandt Australian All Abilities Championship

Mette Wegge Lynggaard var blandt deltagerne, da Kipp Popert vandt Australian All Abilities Championship @ the ISPS HANDA Australian Open. Det var sæsonens første G4D Tour turnering, og Popert vandt fire af de syv turneringer sidste år!

G4D Tour er for golfspillere med et handicap. Både amatører og professionelle kan være med, men det er elitegolf på et meget højt niveau. Turneringen blev spillet sideløbende med ISPS HANDA Australian Open, der blev vundet af Adrian Meronk, og ISPS HANDA Women’s Australian Open, der blev vundet af Ashleigh Buhai.

Danske Mette Wegge Lynggaard var blandt de 12 deltagere, men det gik ikke som hun havde håbet. Hun gik første runde i +33 (105 slag) og anden runde i +16. Med en finalerunde i +15 blev hun nr. 12 og sidst i +64.

Kipp Popert vandt igen

Inden finalerunden førte Kurtis Barkley i -2 foran Kipp Popert i +1 og Juan Postigo Arce i +6.

Kipp Popert vart suveræn i finalerunden, hvor han gik -3, så han vandt i -2 foran Kurtis Barkley i +5 og Juan Postigo Arce i +6.

Brendan Lawlor og Mike Browne delte 4. pladsen i +13.

Mindst otte turneringer i 2022 sæsonen

Det var den første af mindst otte G4D Tour turneringer i 2022 sæsonen. De spilles sideløbende med DP World Tour turneringer, og i 2021 var der syv turneringer med Kipp Popert der vandt fire af de syv, og svenske Rasmus Lia som vinder af sæsonfinalen i Dubai.

Australian All Abilities Championship @ the ISPS HANDA Australian Open, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Challenge Tourens 2023 sæson

Der spilles om flere penge end nogensinde før på Challenge Touren, hvor 2023 sæsonen kommer består af mindst 29 turneringer i 18 forskellige lande. Mindst...

Se højdepunkter fra Hero Dubai Desert Classic 2023

I videoen ovenfor er der 14 minutters højdepunkter fra Rolex Series turneringen Hero Dubai Desert Classic 2023, som blev vundet af Rory McIlroy. Thorbjørn...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk