Nanna Koerstz Madsen vandt for anden gang i år på Symetra Tour, så hun er meget tæt på et LPGA kort i 2018. Vinder hun en tredje sejr, får hun et LPGA kort med det samme.

I Fuccillo Kia Classic of NY begyndte Nanna dagen på en 5. plads, men efter en flot runde i -5 med seks birdies og en enkelt bogey vandt hun i -8 foran Kim Welch og Danielle Iaccobelli i -7.

Iaccobelli, der spillede finalerunden i selskab med Nanna, førte i -9 inden det sidste hul. Her lå hun i en fin position lige udenfor greenen, men hun brugte fire putts for en dobbeltbogey.

Meget tæt på LPGA 2018 – kan blive i 2017

Nanna Koerstz Madsen vandt Symetra Classic i slutningen af april, så sejren er hendes anden på Symetra Tour. Hun overtager førstepladsen på Symetra Tour ranglisten, hvor top-10 efter sæsonen får et LPGA 2018 kort.

Med to sejre er Nanna nu meget tæt på et LPGA kort for 2018 sæsonen. Det kræver dog fortsat nogle gode resultater førend hun kan være helt sikker på kortet.

Nanna kan dog også nå at få kortet for denne sæson. Vinder man tre Symetra Tour sejre i samme sæson, får man et LPGA kort for resten af denne og hele næste sæson. Så hvis Nanna vinder en tredje sejr, som svenske Madelene Sagström gjorde det sidste år, så får hun et LPGA kort.

Fuccillo Kia Classic of NY, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.