PopulærtDP World TourJoachim B Hansen er i top-5 inden finalerunderne af Dubai Desert Classic

Joachim B Hansen er i top-5 inden finalerunderne af Dubai Desert Classic

Joachim B Hansen mistede sin førsteplads, men er fortsat med helt i toppen af Slync.io Dubai Desert Classic. Seks af de ni danskere klarede cuttet i Rolex Series turneringen på Emirates GC, hvor der spilles om 8 mio. $.

Joachim B Hansen delte førstepladsen i i -7 med Justin Harding efter første runde. Anden runde gik Joachim i par, og det giver ham en delt 5. plads i -7 inden weekendens finalerunder, hvor han lørdag skal spille med McIlroy.

Søren Kjeldsen er nr. 32 i -2, mens Rasmus Højgaard, Thorbjørn Olesen og Lucas Bjerregaard deler 49. pladsen i par.

Thomas Bjørn klarede cuttet som nr. 65 i +1. Han klarede også cuttet i sidste uge, hvor han tjente mere end hele sidste år på Europa Touren (!), så han har klaret cuttet i to ud af to turneringer, mens han hele sidste år kun klarede to cuts i 12 spillede turneringer. Og i år har det været i Rolex Series turneringer, så 50-årige Thomas Bjørn har vist at han stadig kan være med på højeste niveau.

Marcus Helligkilde i +4, Nicolai Højgaard i +5 og Jeff Winther i +8 missede cuttet.

Thomas Bjørn – Foto: golfsupport.nl
Harding foran Hatton – Joachim skal spille med McIlroy

Justin Harding fører i -11 foran Tyrrell Hatton i -9, mens Fabrizio Zanotti og Erik van Rooyen deler 3. pladsen i -8.

Joachim B Hansen deler 5. pladsen i – 7 med Adrian Meronk, Rory McIlroy, Viktor Hovland og Richard Bland. Det er Meronk og McIlroy der får fornøjelsen af Joachim selskab lørdag, hvor de begynder kl. 8:38 dansk tid.

Justin Harding – Foto: golfsupport.nl

Den forsvarende mester Paul Casey deler 10. pladsen med i -6 bl.a. Lee Westwood, mens Thomas Pieters som vandt i Abu Dhabi er nr. 15 i -5 sammen med bl.a. Bernd Wiesberger og Padraig Harrington er nr. 17 i -4. Collin Morikawa og Sergio Garcia er nr. 25 i -3, og dermed er alle ni deltagere fra top-43 på verdensranglisten i top-25 for turneringen inden finalerunderne.

Jiménez, Poulter og MacIntyre missede cuttet

58-årige Miguel Angel Jimenez, der vandt på PGA Tour Champions i sidste uge, sluttede som nr. 88 i +3, hvilket var to slag fra cutgrænsen. Han spillede sin 716. turnering på DP World Tour, og hver gang han spiller, forbedrer han sin egen rekord for flest spillede turneringer.

Ian Poulter, Takumi Kanaya, Robert MacIntyre, Guido Migliozzi, Danny Willet og Matthias Schwab var også blandt de spillere, som må holde fri i weekenden.

V Sport Golf og Viaplay Total sender direkte. Se ugens sendetider på 19hul.dk/tv.

Slync.io Dubai Desert Classic, leaderboard

Emirates GC under Slync.io Dubai Desert Classic 2022 – Foto: golfsupport.nl

Adrian Otaegui vandt Volvo China Open

Adrian Otaegui vandt Volvo China Open, der blev afkortet til tre runder. Niklas Nørgaard kæmpede for top-10, men sluttede udenfor top-30. Det var første...

Hongtaek Kim vandt GS Caltex Maekyung Open Golf Championship

Hongtaek Kim vandt GS Caltex Maekyung Open Golf Championship på Asian Tour og Korean Golf Tour. Inden finalerunden førte Junghwan Lee fra Sydkorea i -11...