Challenge TourJeppe Kristian i top-10 da Dylan Mostert vandt Nelson Mandela Bay Ch'ship

Jeppe Kristian i top-10 da Dylan Mostert vandt Nelson Mandela Bay Ch’ship

Sydafrikanske Dylan Mostert vandt Nelson Mandela Bay Championship, hvor Jeppe Kristian Andersen blev nr. 9.

Inden finalerunden var 27-årige Jeppe Kristian Andersen nr. 13 i -9, og med en runde i -3 blev han nr. 9 i -12. Det er hans første top-10 placering på Challenge Touren, hvor han har spillet tre turneringer i år og syv i karrieren.

Joachim B Hansen, Frederik Birkelund og Sebastian Friedrichsen missede cuttet.

Inden finalerunden førte Tom Vaillant i -13 foran JJ Senekal, der vandt i sidste uge, i -12. De måtte dog nøjes med en delt 3. plads, da Dylan Mostert gik -5 og vandt i -16 foran Jaco Prinsloo der kom til -14 efter dagens bedste runde i -10.

JJ Senekal, Tom Vaillant, Lorenzo Scalise og Ruaidhri McGee delte 3. pladsen i -14.

Tre ugers pause

Det var sæsonens fjerde og sidste sydafrikanske turnering, som er arrangeret i samarbejde med Sunshine Tour.

Nu er der tre ugers turneringspause inden der er to turneringer i Indien fra den 23. marts.

Nelson Mandela Bay Championship, resultat

Dylan Mostert eter sejren i Nelson Mandela Bay Championship 2023 – Foto: golfsupport.nl

Jens Kristian Thysted vandt Bravo Tours Open by Enjoy Resorts

Nyprofessionelle Jens Kristian Thysted vandt Bravo Tours Open by Enjoy Resorts, som var årets første ECCO Tour turnering i Danmark efter to turneringer i...

Verdensranglisterne, 22. april 2024

Scottie Scheffler udbyggede sin føring med endnu en sejr, Wyndham Clark er nu nr. 3 mens Ludvig Åberg er bedste skandinav på en 6....