Challenge TourJJ Senekal vandt SDC Open

JJ Senekal vandt SDC Open

JJ Senekal vandt SDC Open, der var den tredje af de fire Challenge Tour turneringer, som også tæller til den sydafrikanske Sunshine Tour.

Med en flot afslutning i -7 blev Jeppe Kristian Andersen nr. 30 i -11. Nicolai Kristensen begyndte finaledagen som nr. 24 i -9, men han gik +1 og faldt tilbage til en 51. plads i  -8. 

Frederik Birkelund, Benjamin Poke, Sebastian Friedrichsen, Lucas Bjerregaard og Joachim B Hansen missede cuttet.

Jeppe Kristian Andersen – Foto: golfsupport.nl

Inden finalerunden havde JJ Senekal føringen i -18 foran Casey Jarvis i -16. Der skulle scores lavt for at holde sig i toppen, og det gjorde JJ Senekal med en runde i -7, så han vandt i -25 foran Casey Jarvis i -21.

Jaco Prinsloo og Pieter Moolman delte 3. pladsen i -19.

35-årige JJ Senekal har tidligere vundet på Sunshine Tour, men det var hans første Challenge Tour sejr. Og udover førstepræmien på 52.000 €, vandt han også en 20-årige aftale på adgang til en Zebula Holiday Villa til en værdi af 125.000 danske kroner.

SDC Open, resultat

JJ Senekal efter sejren i SDC Open 2023 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nanna og Emily støttede et godt formål i Viborg – Replikker fra sidelinjen (1)

Emnet var alvorligt, men humøret alligevel højt, da Viborg Golfklub i anledning af klubbens 50-års jubilæum inviterede sports- og andet godtfolk til at samle...

Ryder Cup kvalifikationen, 29. maj 2023

Pablo Larrazábal vandt KLM Open, hvor Rasmus Højgaard spillede i førerbolden og blev nr. 3. Med sejren rykkede Larrazábal frem som nr. 9 på...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk