Challenge TourJJ Senekal vandt SDC Open

JJ Senekal vandt SDC Open

JJ Senekal vandt SDC Open, der var den tredje af de fire Challenge Tour turneringer, som også tæller til den sydafrikanske Sunshine Tour.

Med en flot afslutning i -7 blev Jeppe Kristian Andersen nr. 30 i -11. Nicolai Kristensen begyndte finaledagen som nr. 24 i -9, men han gik +1 og faldt tilbage til en 51. plads i  -8. 

Frederik Birkelund, Benjamin Poke, Sebastian Friedrichsen, Lucas Bjerregaard og Joachim B Hansen missede cuttet.

Jeppe Kristian Andersen – Foto: golfsupport.nl

Inden finalerunden havde JJ Senekal føringen i -18 foran Casey Jarvis i -16. Der skulle scores lavt for at holde sig i toppen, og det gjorde JJ Senekal med en runde i -7, så han vandt i -25 foran Casey Jarvis i -21.

Jaco Prinsloo og Pieter Moolman delte 3. pladsen i -19.

35-årige JJ Senekal har tidligere vundet på Sunshine Tour, men det var hans første Challenge Tour sejr. Og udover førstepræmien på 52.000 €, vandt han også en 20-årige aftale på adgang til en Zebula Holiday Villa til en værdi af 125.000 danske kroner.

SDC Open, resultat

JJ Senekal efter sejren i SDC Open 2023 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

John Catlin vandt Saudi Open presented by PIF

John Catlin vandt Saudi Open presented by PIF på Asian Tour. Der blev spillet om 1 mio. $ på Riyadh Golf Club, og turneringen...

Thomas Bjørn ser tilbage på Ryder Cup højdepunkter

Thomas Bjørn har fået genvalg som vicekaptajn til Ryder Cup 2025, og i den forbindelse har Ryder Cup Europe lavet videoen ovenfor. Her præsenteres Thomas...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk