PopulærtDP World TourThorbjørn blev nr. 6, da Marcel Siem vandt Hero Indian Open

Thorbjørn blev nr. 6, da Marcel Siem vandt Hero Indian Open

42-årige Marcel Siem vandt Hero Indian Open på DLF G&CC i New Delhi, hvilket er hans 5. DP World Tour sejr, og den første i 8 år. Se højdepunkter fra Siems finalerunde i videoen ovenfor.

Efter sidste uges sejr i Thailand Classic, gik Thorbjørn Olesen lørdagens bedste runde i -6, så han var nr. 4 i -5 inden finalerunden. Dog med seks slag op til Yannik Paul, der blev nr. 2 i sidste uge og fem slag til Marcel Siem på 2. pladsen i -10.

Thorbjørn afsluttede turneringen med en eagle for en runde i -2, hvilket gav en 6. plads i -7, som er hans tredje top-10 i træk og i alle sine fem turneringer i 2023 er han sluttet i top-20.

Nicolai Højgaard sluttede også fint af med en runde i -2, som gang en 32. plads i +2, mens John Axelsen begyndte dagen som nr. 16 i -1, men med en runde i +5 blev han nr. 42 i +4.

Martin Simonsen, Søren Kjeldsen, Thomas Bjørn, Jeff Winther, Christoffer Bring og Lucas Bjerregaard missede cuttet.

Marcel Siem vandt for første gang i 8 år

Der var spænding til det sidste, men med en runde i -4 vandt Marcel Siem i -14 foran Yannik Paul i -13 og Joost Luiten i -12.

Jorge Campillo og Kazuki Higa, der som nr. 75 på verdensranglisten var den højest rangerede i feltet, delte 4. pladsen i -8. Thorbjørn Olesen delte 6. pladsen med Alexander Knappe i -7, mens Simon Forsström og Gavin Green delte 8. pladsen i -6.

Femte sejr på DP World Tour

42-årige Marcel Siem kom på DP World Tour i 2002 via Tourskolen, og vandt Dunhill Championship 2004, Alstom Open de France 2012, Trophée Hassan II 2013 og BMW Masters 2014.

I Singapore for to uger siden spillede han sin turnering nr. 500 på DP World Tour.

Men han mistede kortet, og siden 2018 er en 128. plads på DP World Tour ranglisten i 2021 hans bedste placering. Siem vandt Le Vaudreuil Golf Challenge 2021 på Challenge Touren, og blev nr. 15 på ranglisten, hvilket gav ham et kort i 2022.

Her sluttede han dog som nr. 132 på Race to Dubai ranglisten, me han fik kortet igen via en 13. plads på Tourskolen i 2022.

En uges pause inden der spilles i Kenya

Nu er der en uges turneringspause på DP World Tour inden der spilles Magical Kenya Open fra den 9. marts.

Hero Indian Open, resultat

Thorbjørn Olesen – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Sebastian Petersen vandt Sand Valley Spring Series Final

Sebastian Petersen vandt Sand Valley Spring Series Final by ECCO efter omspil mod to andre spillere. Bjørn La Cour Søborg blev bedste dansker på...

Herrer: Penge- og pointranglister, 15. april 2024

Scottie Scheffler vandt Masters, og har nu vundet tre af sine seneste fire turneringer. Han blev nr. 2 i den fjerde. Scheffler var i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk