Challenge TourJC Ritchie forsvarede titlen i Bain’s Whisky Cape Town Open

JC Ritchie forsvarede titlen i Bain’s Whisky Cape Town Open

Den forsvarende mester JC Ritchie vandt Bain’s Whisky Cape Town Open, der var tællende til Challenge Touren og den sydafrikanske Sunshine Tour.

Fem danskere var med, men af dem var Nicolai Kriistensen den eneste, der lige akkurat klarede cuttet som nr. 57 i -4. I weekenden gik han +4 og -6, og med den flotte finalerunden blev han nr. 41 i -6.

Martin Simonsen, Benjamin Poke, Lasse Jensen og Oliver Hundebøll missede cuttet.

JC Ritchie vandt for andet år i træk

I -16 førte Tom McKibbin fra Nordirland med to slag foran JC Ritchie og Ivan Cantero Gutierrez i -14 inden finalerunden.

JC Ritchie, der vandt turneringen sidste år, gik -4 og vandt i -18 foran Christopher Mivis i -17.

Talentfulde Tom McKibbin afsluttede med en runde i +1., og måtte nøjes med at dele 3. pladsen i -15 med Zander Lombard og Bryce Easton.

19-årige Tom McKibbin kommer som Rory McIlroy fra golfklubben Hollywood, så McIlroy har været en slags mentor for ham.

Tre Challenge Tour og ni Sunshine Tour sejre

Det var 27-årige JC Ritchies tredje Challenge Tour sejr, da han vandt Limpopo Championship 2020 og Bain’s Whisky Cape Town Open 2021. Han har ni Sunshine Tour sejre på CV’et. JC er i øvrigt en forkortelse af Juan Carlo.

Bain’s Whisky Cape Town Open, resultat

Tom McKibbin – Foto: golfsupport.nl

Emily K Pedersen har kvalificeret sig til US Women’s Open

Emily K Pedersen har kvalificeret sig til US Women's Open Presented by Ally via en kvalifikationsturnering i tirsdags. Hun er indtil videre eneste dansker...

29 danske Challenge Tour sejre

24-årige Rasmus Neergaard-Petersen vandt UAE Challenge, og det er den talentfulde danskers anden Challenge Tour sejr på godt en måned, da han vandt Kolkata...