Challenge TourRasmus Neergaard-Petersen vinder på Challenge Tour - igen

Rasmus Neergaard-Petersen vinder på Challenge Tour – igen

DGU udsendte følgende pressemeddelelse efter Rasmus Neergaard-Petersen vandt Challenge Tour turneringen UAE Challenge 2024.

— oOo —

Rasmus Neergaard-Petersen er nu så tæt på DP World Tour, at han kan dufte oprykningen.

Søndag vandt han UAE Challenge på Saadiyat Beach Golf Club i Abu Dhabi. Det er danskerens anden sejr på Challenge Tour, den første kom for bare fem uger siden i Indien.

– Jeg har det fantastisk. Jeg vidste, at jeg havde en chance allerede før finalerunden. Men at kunne sætte en god runde sammen og gøre arbejdet færdigt, da det gjaldt, føles utroligt, sagde Rasmus Neergaard-Petersen efter sejren.

Allerede inden ugens turnering førte Furesø-spillere challengetourens rangliste, hvorfra de 20 bedste rykker op til DP World Tour, når året er omme.

Den føring er nu blot udbygget og styrket, og selvom han ikke matematisk er sikret oprykning, er han vældig tæt på.

– Hans DP World Tour-kategori for 2025 er mere eller mindre en formsag. Han virker i hvert fald til at være klar til næste niveau, og kan bare kigge fremad. Skulle han tage en tredje sejr i denne sæson, får han sin kategori med det samme, siger Claus Mølholm, der er eliteansvarlig i Dansk Golf Union.

Den 24-årige Rasmus Neergaard-Petersen lå ellers ikke til sejren inden finalerunden. Men en fejende flot runde i 67 slag (5 under par) kom hans samlede score ned i 14 under par, og han lagde masser af pres på de førende. Ingen af dem leverede de nødvendige scores, og derfor vandt danskeren med et slag ned til Wilco Nienaber fra Sydafrika og to slag til engelske David Horsey.

Danske Hamish Brown var i øvrigt en af de spillere, der delte 4. pladsen.

Rasmus Neergaard-Petersen, Hamish Brown og en masse andre dygtige danske challengetour-spillere kan i øvrigt opleves, når touren kommer til Odense Eventyr Golf den 23. til 26. maj.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk