- ANNONCE -
Hjem US Open Henley og Oosthuizen deler føringen i forsinket US Open

Henley og Oosthuizen deler føringen i forsinket US Open

Første runde af US Open på Torrey Pines blev forsinket af tåge, så ikke alle nåede at færdigspille runde. Herrernes tredje major i år er desværre uden danskere i feltet. I videoen ovenfor er der udvidede højdepunkter fra torsdag.

En tæt tåge tidligt på dagen gav halvanden times forsinkelse, så enkelte nåede kun at spille 12 huller af første runde. De færdigspiller runden fredag, og man håber at kunne starte anden runde som planlagt.

Russell Henley (efter 18 huller) og Louis Oosthuizen (16) deler førstepladsen i -4 foran Francesco Molinari og Rafa Cabrera Bello i -3, som begge nåede at færdigspille første runde.

Jon Rahm (17) og Sebastian Muñoz (14) deler 5. pladsen i -2 med Brooks Koepka, Xander Schauffele og Hayden Buckley, der er alle er færdige med første runde.

Begge Molinari brødre er med helt fremme, da Edoardo Molinari deler 11. pladsen i -1 med bl.a. Matthew Wolff, Matthew Fitzpatrick og Tyrrel Hatton.

Lee Westwood, der netop er blevet gift med sin caddie i Las Vegas, var rundt i par, og deler 23. pladsen i par med bl.a. Sergio Garcia og Dustin Johnson (17).

Patrick Reed (17) er nr. 41 i +1, Justin Thomas og den forsvarende mester Bryson DeChambeau nr. 61 i +2, Viktor Hovland nr. 79 i +3, Colin Morikawa og Phil Mickelson nr. 96 i +4, Henrik Stenson og Garrick Higgo nr. 110 i +5, Jordan Spieth nr. 129 i +6 og Justin Rose (17) nr. 146 i +7.

Ortiz brødrene fra Mexico er også med. Vivint Houston Open vinderen Carlos Ortiz (15) er nr. 79 i +3, mens hans lillebror Alvaro Ortiz, der har vundet en turnering på PGA Tour Latinoamérica, er nr. 156 og sidst i +11.

Tidsforskellen er 9 timer, så man kan følge de første spillere på tv tidligt om aftenen dansk tid, mens runderne først færdigspilles om natten. Se starttider for anden runde i denne artikel.

US Open sendes direkte på V Sport Golf og på Viaplay samt TV3 Sport / TV3+. Som altid kan ugens sendetider også ses på www.19hul.dk/tv.

US Open, leaderboard
– alternativ på pgatour.com

Exit mobile version
X