Thomas Bjørn og Steen Tinning er blandt deltagerne i Farmfoods European Legends Links Championship, der spilles fra fredag til søndag på Trevose Golf & Country Club i det nederste venstre hjørne af England.

Den første regulære turnering siden den europæiske senior tour for spillere over 50 år skiftede navn og ejerskab, så Europa Touren ikke længere er hovedaktionær.

Thomas Bjørn med 15 Europa Tour sejre op CV’er, tre Ryder Cups og vindende Ryder Cup 2018 kaptajn fyldte 50 år i februar. Han debuterede på PGA Tour Champions med en 45. plads i Insperity Invitational, der blev vundet af Mike Weir, og i denne uge debuterer han så på Legends Tour.

Udover Thomas Bjørn og Steen Tinning er bl.a. værten Ian Woosnam, Paul Lawrie, Michael Campbell og Joakim Haeggman

Ingen turneringer i 2020

Der var ingen turneringer i 2020, hele sæsonen blev aflyst og The Senior Open blev også aflyst som følge af COVID-19. 2021 sæsonen skulle være begyndt i Østrig i maj, men blev udskudt. Der har dog allerede været én tællende turnering, da PGA Tour Champions majoren KitchenAid Senior PGA Championship i maj også tæller. Den vandt Alex Cejka, så han topper ranglisten.

.
.

For de fleste begynder sæsonen dog først nu, og for mange som Steen Tinning er det den første senior tour turnering siden Staysure Tour sæsonfinalen i december 2019. Den vandt Jarmo Sandelin foran Steen Tinning på en 7. plads.

Steen Tinning – Foto: golfsupport.nl
Paul Lawrie blev diskvalificeret sidste gang

The Open 1999 vinderen Paul Lawrie, der blev årets rookie i 2019, håber det bliver en bedre oplevelse end i 2019, hvor han og Carl Mason blev diskvalificeret for at bytte bolde.

Jean-Francois Remesy vandt Farmfoods European Legends Links Championship hosted by Ian Woosnam 2019.

Farmfoods European Legends Links Championship hosted by Ian Woosnam, leaderboard

Paul Lawrie – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.