Denne uges Joburg Open er den første turnering på DP World Tour, der er det nye navn for Europa Touren, og når turneringen begynder torsdag morgen, er det med Marcus Helligkilde i den første gruppe. Udover nyt navn er det også den 50. sæson på den førende europæiske tour, som blev grundlagt i 1972.

Det er ikke tilfældigt at Helligkilde spiller io første gruppe, for han er valgt som vinder af Challenge Tour ranglisten. De to andre der er med til at starte den nye æra er sydafrikanske Dean Burmester, som er den højest rangerede spiller i feltet, samt David Howell der er formand for spillernes Tournament Committee. Han sidder også i bestyrelsen for European Tour Group.

Dean Burmester, der er nr. 76 på verdensranglisten, slår det første slag og Marcus Helligkilde er den næstbedste i feltet, da han er nr. 80 efter sin tre Challenge Tour sejre i en forrygende sæson.

De tre begynder torsdag morgen kl. 06:30 lokal tid svarende til kl. 05:30 dansk tid.

Joburg Open er den første af tre DP World Tour turneringer i Sydafrika før nytår. Desværre er Joburg Open dog uden den forsvarende mester Joachim B Hansen.

.
.

V Sport Golf og Viaplay Total sender direkte. Som altid kan ugens sendetider ses på 19hul.dk/tv.

Joburg Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.