AnbefaletEuropa Tourens 2022 sæson begynder med tre turneringer i Sydafrika

Europa Tourens 2022 sæson begynder med tre turneringer i Sydafrika

Når Joachim B Hansen i slutningen af november skal forsvare sin titel i Joburg Open, bliver det samtidig den første turnering i Europa Tourens 2022 sæson og den første af tre turneringer i et ‘South African Swing’ som spilles før nytår.

Joburg Open, som Joachim B Hansen vandt sidste år, spilles på Randpark Golf Club fra den 25. – 28. november med en præmiesum på 17,5 mio. R svarende til 1 mio. €. Derefter spilles South African Open Championship fra den 2. – 5. december og Alfred Dunhill Championship  fra den 9. – 12. december, som alle også er tællende til den sydafrikanske Sunshine Tour.

Joburg Ladies Open i marts

Det er samtidigt blevet offentliggjort, at Joburg Ladies Open med en præmiesum på 250.000 € skal spilles fra den 3. – 5. marts 2022 på Soweto Country Club.

Som noget nyt tæller den til både Sunshine Ladies Tour og Ladies European Tour, så det bliver en markant større turnering end i 2021, hvor Casandra Hall vandt.

Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk