Bortset fra sommerens OL har Europa Touren aldrig tidligere spillet en turnering i Japan, men det sker i 2022, hvor ISPS HANDA – CHAMPIONSHIP bliver en del af DP World Tour, som er Europa Tourens nye navn.

Japan bliver det 51. land, som er vært for en DP World Tour, når der spilles på PGM Ishioka Golf Club i Omitama fra den 21. – 24. april 2022. Der spilles om 2 mio. $ i ISPS HANDA – CHAMPIONSHIP, som på en 3-årig aftale også tæller til Japan Golf Tour.

I 2022 sæsonen på DP World Tour er der mindst 47 turneringer i 27 forskellige lande.

– DP World Tour er en global tour, og vi er glade for muligheder som denne, hvor vi kommer til nye steder og skaber spændende golfturneringer for vores spillere, fans og interessenter, siger European Tour Group direktøren Keith Pelley i en pressemeddelelse.

Turneringen blev offentliggjort tirsdag på et pressemøde med Keith Pelley og ISPS HANDA ambassadørerne Enda Kenny, der er tidligere premierminister i Irland, og Tony Abbott, som er tidligere premierminister i Australien.

.
.
Titelsponsor der vil inspirere og forene

ISPS HANDA har været titelsponsor for en lang række turneringer heriblandt ISPS HANDA Vic Open i Australien, som var den første turnering hvor herrer og damer spiller om en lige stor præmiesum. Og ISPS HANDA World Invitational i Nordirland tidligere på året, som var tællende til både Europa Touren, LPGA og LET samt ISPS HANDA World Cup of Golf som Søren Kjeldsen og Thorbjørn Olesen vandt i 2016.

ISPS HANDA er en non-profit organisation grundlagt af Dr Haruhisa Handa, som blandt meget andet er en japansk forretningsmand og filantrop. Han tror på, at sport kan inspirere og forene mennesker og fællesskaber på tværs af sociale, racemæssige og socioøkonomiske barrierer. Og det er formålet, så det er ikke en sponsor der forsøger at sælge et produkt.

ISPS HANDA er meget synlig i golf, men også involveret i en række andre sportsgrene. Dr Handa er meget passioneret omkring golf for blinde og handicappede som helhed. Man har også arbejdet for at golf skal være en del af De Paralympiske Lege, og en række professionelle golfspillere er sponseret af ISPS Handa for at gør opmærksom på budskabet.

Søren Kjeldsen og Thorbjørn Olesen efter sejren i ISPS Handa World Cup of Golf 2016 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.