AnbefaletEmily gik sikkert videre til finalen på LPGA Tourskolen

Emily gik sikkert videre til finalen på LPGA Tourskolen

Emily Kristine Pedersen har kvalificeret sig til Stage III finalen af LPGA Tourskolen som spilles over 5 runder fra den 30. november. Her er Nicole Broch Larsen og Therese O’Hara også med i feltet, mens drømmen om en karriere i USA ikke blev opfyldt for Nanna Koerstz Madsen og Daisy Nielsen i denne omgang.

Emily var nr. 17 efter tredje runde af Stage II turneringen med 193 deltagere, som spillede på to baner. Top-80 og lige efter søndagens finalerunde kvalificerede sig til Stage III.

Efter en finalerunde i par på Bobcat Course sluttede Emily på en 15. plads i +1.

Nanna Koerstz Madsen begyndte dagen på en 120 plads, så det krævede en god runde for at klare sig videre. En runde i +2 på Panther Course var ikke nok, så hun blev nr. 105 i +15, hvilket var tre slag fra top-80.

Daisy Nielsen blev nr. 183 i +29 efter en runde i +5 på Panther Course.

Marianne Skarpnord vandt kvalifikationen
Norske Marianne Skarpnord vandt i -11 foran den engelske amatør Bronte Law i -6.

Bronte Law er nr. 1 på amatørernes verdensrangliste, der føres af Leona Maguire, som også gik videre til Stage III via en delt 6. plads.

Mel Reid, Beth Allen, Aditi Ashok, Camilla Lennarth og Maria Parra var også blandt de 83 spillere, som kvalificerede sig til Stage III.

LPGA Tourskolen – Stage II, resultat

Nicole og Therese er kvalificeret til Stage III
Nicole Broch Larsen skulle have deltaget, men kunne springe Stage II over, da hun vandt Symetra Tour Championship i søndags. Therese O’Hara er også direkte kvalificeret til Stage III.

Stage III finalen spilles over 5 runder fra den 30. november – 4. december på LPGA International i Florida.

Albin Bergström vandt Golfkusten Blekinge by Enkla Elbolaget

Svenske Albin Bergström vandt Nordic League turneringen Golfkusten Blekinge by Enkla Elbolaget på den svenske Cutter & Buck Tour. Inden finalerunden havde svenske Albin Bergström...

Verdensranglisterne, 29. april 2024

Med sin anden Challenge Tour sejr er Rasmus Neergaard-Petersen nu fremme som fjerde bedste dansker, og det selvom han kun har spillet 22 tællende...