PopulærtLPGAEmily rykkede frem i top-20, og Nanna kom tættere på top-80

Emily rykkede frem i top-20, og Nanna kom tættere på top-80

Emily Kristine Pedersen er nr. 17 inden finalerunden af Stage II af LPGA tourskolen, så hun bør kunne slutte i top-80, som går videre til Stage III finale. Drømmen lever for Nana Koerstz Madsen, mens Daisy Nielsen er for langt tilbage til at kunne gå videre.

Der er 193 deltagere i Stage II som spillere fire runder uden cut på Plantation Golf & Country Club, Panther og Bobcat Course, hvorefter top-80 og lige går videre til Stage III finalen.

Emily gik tredje runde på Panther Course i -1, så hun rykkede frem til en 17. plads i +1. På samme bane gik Nanna +1, og som nr. 120 i +13 er hun fem slag fra top-80. Det kan hentes i sidste runde, men hun skal gå en lav runde.

Daisy spillede Bobcat Course i +12, så som nr. 187 i +24 er hendes mulighed for videre avancement reelt udspillet.

Norske Marianne Skarpnord fører i -10 foran Maia Schechter i -5.

LPGA Tourskolen – Stage II, leaderboard

Nicole og Therese er kvalificeret til Stage III
Nicole Broch Larsen skulle have deltaget, men kunne springe Stage II over, da hun vandt Symetra Tour Championship i søndags. Therese O’Hara er også direkte kvalificeret til Stage III.

Stage III finalen spilles over 5 runder fra den 30. november – 4. december på LPGA International i Florida.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se top-10 med dyr under PGA Tour turneringer

Der er mange dyr på golfbanerne, og for mange er naturoplevelser en del af fornøjelserne ved at spille golf. Indimellem blander dyrene sig dog...

Nick Carlson vandt Next Golf Tour på Innisbrook efter drama

Med bl.a. et holet slag fra 270 meter efter et drop vandt Nick "Bump" Carlson den sjette og sidste regulære Next Golf Tour turnering...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk