PGA Tour har genoptaget sæsonen efter 91 dages COVID-19 pause, men da der ikke spilles på Europa Touren før midten af juli i Østrig, er den europæiske kvalifikation blevet suspenderet. De europæiske spillere kan således ikke optjene point på PGA Tour før der igen spilles på Europa Touren.

I den europæiske kvalifikation er er fire spillere, som kvalificerer sig fra en European Points List, hvortil der optjenes point på Europa Touren. Derefter er der fem spillere fra World Points List, som er udtryk for optjente point til verdensranglisten. Kaptajnen Padraig Harrington uddeler tre wildcards.

Indtil der spilles på Europa Touren vil der selvsagt ikke kunne optjenes point på European Point List, men under normale omstændigheder ville man på PGA Tour kunne optjene point til World Points List.

Det er dog de færreste europæiske spillere, som har mulighed for at spille på PGA Tour, så i samråd med kaptajnen Padraig Harrington og European Tour Tournament Comittee er det besluttet, at kvalifikationen suspenderes indtil der igen spilles på Europa Touren.

Den amerikanske kvalifikation fortsætter

Den amerikanske kvalifikation er genoptaget, men der er dog vedtaget nye regler så kun seks spillere kvalificerer sig, så kaptajnen Steve Stricker uddeler seks wildcards.

Ryder Cup 2020 er fortsat planlagt til at blive spillet i USA på Whistling Straits i Kohler, Wisconsin, fra den 25. til 27. september 2020. Der er dog fortsat en risiko for, at Ryder Cup udskydes hvilket der forventes at komme en afklaring på inden udgangen af juni.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.