For nogle uger siden offentliggjorde Europa Touren, at man genoptager sæsonen den 22. juli med seks turneringer i Storbritannien, men nu er der kommet to nye mindre turneringer i Østrig, som tæller til både Europa Touren og Challenge Touren.

Så nu genoptages Europa Tour sæsonen den 9. – 12. juli med Austrian Open efterfulgt af Euram Bank Open fra den 15. 18. juli. Begge har en præmiesum på 500.000 € og 1.000 Race to Dubai point, så det er mindre Europa Tour turneringer og meget store Challenge Tour turneringer.

Selvom det også tæller som Europa Tour turneringer, så vil mange Challenge Tour spillere sikkert kunne komme med i feltet, da der kan være restriktioner og krav om karantæne, hvis man rejser fra Østrig til England.

Challenge Tour kalenderen er ikke på plads

Det er endnu uvist, hvor mange Challenge Tour turneringer der bliver i år, men flere er blevet aflyst.

Indtil videre er der en længere pause fra Euram Bank Open den 18. juli og frem til Irish Challenge den 10. september, men der vil forhåbentlig komme turneringer i den mellemliggende periode.

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.