LIV GolfBranden Grace vandt LIV Golf Invitational Portland

Branden Grace vandt LIV Golf Invitational Portland

Branden Grace vandt LIV Golf Invitational Portland, der var den anden LIV Golf turnering. Der er højdepunkter fra finalerunden i videoen ovenfor.

Inden finalerunden delte Dustin Johnson og Carlos Ortiz føringen i -8 foran Branden Grace i -6. Med en runde i -7 vandt Branden Grace i -13 foran Carlo Ortiz i -11 samt Patrick Reed og Dustin Johnson i -9. Louis Oosthuizen blev nr. 5 i -7.

LIV Golf felterne bliver stærkere og stærkere, så der er mange profiler blandt de 48 deltagere. Af udvalgte kan nævnes Matthew Wolff på en 8. plads i -3, Bryson DeChambeau blev nr. 10 i -2, Abraham Ancer nr. 11 i -1, Lee Westwood nr. 16 i par, Brooks Koepka nr. 20 i par, Sergio Garciua nr. 26 i +4, Pat Perez nr. 34 i +6, Bernd Wiesberger nr. 37 i +8, Charl Schwartzel nr. 39 i +8, Ian Poulter nr. 41 i +10 og Phil Mickelson nr. 42 i +10.

Branden Grace har tjent 6,4 mio. $ i to turneringer

Der spilles om 25 mio. $ i LIV Golf turneringerne, hvoraf Branden Grace fik 4 mio. $ for sejren.

Grace blev nr. 3 da Charl Schwartzel vandt i London, og samlet har han vundet 6,4. muio. $ i de to turneringer. Det svarer til 46 mio. danske kroner.

4 Aces GC vandt holdturneringen

4 Aces GC med Dustin Johnson, Pat Perez, Patrick Reed og Talor Gooch vandt holdturneringen i -23 foran Stinger GC i -16 og Fireballs GC i -12.

Stinger GC holdet er Branden Grace, Hennie Du Plessis, Louis Oosthuizen og Charl Schwartzel mens Fireballs GC udgøres at Carlos Ortiz, Abraham Ancer, Sergio Garcia og Eugenio Lopez-Chacarra.

Der var 4 mio. $ til vinderholdet, 1,5 mio. $ til 2. pladsen og 500.000 $ for en 3. plads. Penge spillerne dog skal dele.

LIV Golf Invitational Portland, resultat

Jens Kristian Thysted vandt Bravo Tours Open by Enjoy Resorts

Nyprofessionelle Jens Kristian Thysted vandt Bravo Tours Open by Enjoy Resorts, som var årets første ECCO Tour turnering i Danmark efter to turneringer i...

Verdensranglisterne, 22. april 2024

Scottie Scheffler udbyggede sin føring med endnu en sejr, Wyndham Clark er nu nr. 3 mens Ludvig Åberg er bedste skandinav på en 6....