LIV Golf er ikke nævnt med et ord i en pressemeddelelse, som The Open har udsendt, men beskeden er klar. LIV Golf spillerne, der har karantæne på PGA Tour og også på DP World Tour frem til The Open er velkommen til at deltage i The Open på St Andrews Old Course fra den 14. – 17. juli.

– The Open er golfens oprindelige mesterskab, og siden den første udgave i 1860 har åbenhed været fundamental, siger R&A chefen Martin Slumbers i en skriftlig udtalelse og fortsætter.

– Spillere der er kvalificeret eller har spillet sig til en plads via kvalifikationen efter reglerne for tilmeldingen kan deltage i The Open på St Andrews.

LIV Golf spillerne kunne også deltage i US Open. De fire majors er som sådan uafhængige af PGA Tour og DP World Tour, da det ikke er dem der arrangerer.

Hvad der sker næste år ved vi ikke, men de fire majors er også interesseret i at få de bedste med i feltet, og en række af verdens bedste har valgt at spille LIV Golf.

.
.
LIV Golf skilt – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.