AnbefaletDe 60 herrer som har kvalificeret sig til OL

De 60 herrer som har kvalificeret sig til OL

Den to år lange OL kvalifikationen blev afsluttet med mandagens verdensrangliste, så 60 herrer og 60 damer har kvalificeret sig til OL.

Der kan fortsat komme afbud, så det er ikke en egentlig deltagerliste, men en liste over dem som pt. er kvalificeret til at komme med til OL.

Rent praktisk skal de kvalificerede spillere nu ‘godkendes’ af de enkelte lande, hvorefter den enkelte spiller skal bekræfte, at han ønsker at deltage. Tilmeldingsfristen for at deltage ved OL er på mandag den 18. juli.

OL 2016 afholdes i Rio fra den 5. – 21. august. Herrernes golfturnering spilles fra den 11. – 14. august, mens damernes turnering er fra den 17. – 20. august. Det er individuelle turneringer, så der er ingen holdkonkurrence.

Kjeldsen og Thorbjørn er med fra Danmark
Fra Danmark er Søren Kjeldsen og Thorbjørn Olesen kvalificeret, mens Henrik Stenson og David Lingmerth er med for Sverige.

Mikko Ilonen og Roope Kakko er med fra Finland. Espen Kofstad vandt på Challenge Touren, hvilket sikrede ham og Norge en plads i OL feltet.

Ti afbud fra top-30 på verdensranglisten
Der er – indtil videre – kommer afbud fra ti spillere i top-30 på verdensranglisten. De ti er Jason Day (nr. 1), Dustin Johnson (2), Jordan Spieth (3), Rory McIlroy (4), Adam Scott (8), Branden Grace (10),Louis Oosthuizen (14), Hideki Matsuyama (17), Charl Schwartzel (21) og Shane Lowry (27).

USA har fire spillere med til OL
På trods af afbuddene fra Dustin Johnson og Jordan Spieth, så har USA fortsat fire spillere i top-15 på verdensranglisten, som ønsker at deltage. De fire der har kvalificeret sig er Bubba Watson, Rickie Fowler, Patrick Reed og Matt Kuchar.

Nedenfor ses en liste over de 60 spillere. Listen kan også ses på IGF’s hjemmeside, hvorfra der nederst er link til reservelisten.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk