- ANNONCE -
Hjem Livsstil Lee Westwood er blevet gift med sin caddie i Las Vegas

Lee Westwood er blevet gift med sin caddie i Las Vegas

Lee Westwood med sin kæreste og caddie Helen Storey under US Open 2020 - Foto: golfsupport.nl / USGA - Chris Keane

Lee Westwood er blevet gift med Helen Storey, som han har været kæreste med siden 2015. Hun er fitness instruktør, og har de seneste år også været hans primære caddie.

48-årige Westwood blev skilt fra sin mangeårige hustru Laurae, som han har to børn sammen med, i 2015 og efter at have fundet sammen med Helen Storry begyndte hun også som caddie for ham. Hun gik således ikke fra at være caddie til kæreste, men fra at være kæreste til også at være caddie. Og hans søn Sam er afløser.

Tidligere har Westwood fejret store triumfer med bl.a. Billy Foster som caddie, men han ville gerne igen selv tage mere ansvar for hvilke slag der skal slås. Efter eget udsagn hygger parret sig på banen, men de taler mere om hvad de skal spise til aften end om golfslagene.

Lee Westwood har delte nyheden og billeder på Twitter som det kan ses nedenfor.

Og nu står den så på bryllupsrejse i San Diego, hvor Lee Westwood spiller med i US Open på Torrey Pines – og Helen er caddie.

Lee Westwood har vundet 25 Europa Tour turneringer og senest Abu Dhabi HSBC Championship 2020. Stærkt medvirkende til, at han vandt Race to Dubai 2020 ranglisten. En rangliste, som han også vandt i 2000 og 2009. Han har vundet to gange på PGA Tour, men endnu ingen majors.

Lee Westwood på træningsrunde op til US Open 2021 – Foto: golfsupport.nl /
USGA – Kohjiro Kinno
Exit mobile version
X