Sergio Garcia vandt SMBC Singapore Open

Sergio Garcia levede op til favoritværdigheden, da han vandt SMBC Singapore Open, som var tællende til Asian Tour og Japan Golf Tour. Han vandt dermed sin første turnering med Callaway udstyr.

Efter forsinkelser på grund af dårligt vejr blev tredje runde færdigspillet søndag morgen, hvorefter Garcia førte med ét slag.

En finalerunde i -3 var rigeligt til at Garcia vandt en sikker sejr i -14 foran Satoshi Kodaira og Shaun Norris i -9. Der blev spillet om 1 mio. $, hvoraf Garcia fik de 180.000 $ svarende til omkring 1,1 mio. kr., udover de penge han har fået for at deltage.

Jazz Janewattananond og Danthai Boonma delte 4. pladsen i -8.

Der var flere store navne i turneringen, hvor Pat Perez blev nr. 23 i -2, mens Louis Oosthuizen blev nr. 49 i +3.

Garcia vandt sin første turnering med Callaway

Det var Sergio Garcias første turnering i år, og således også den første, hvor han spiller med Callaway udstyr og bolde efter 15 år med TaylorMade.

Garcia, der fyldte 38 år den 9. januar, spillede meget overbevisende med gennemsnitdrives på 293 meter. Han ramte 78,6 % af alle fairways og 90,3 % af alle greens i regulation. Over de fire runder lavede han en eagle, 15 birdies og blot tre bogeys.

Fire spillere kvalificerede sig til The Open

SMBC Singapore Open var den tredje af 15 turneringer i The Open Qualifying Series, og der blev spillet om fire pladser i den europæiske major.

Top-3 og fem i top-8 var allerede kvalificeret til The Open, så de fire pladser gik til Jazz Janewattananond, Danthai Boonma, Sean Crocker og Lucas Herbert.

SMBC Singapore Open, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.