Se nogle af de bedste albatrosser på Europa Touren

De fleste drømmer om at lave en hole-in-one (eller flere, hvis man allerede har været så dygtig eller heldig), men endnu sjældnere er det at lave en albatros, som bl.a. Lasse Jensen og Søren Hansen gør det i videoen ovenfor.

Ét slag under par er en birdie, to under er en eagle, mens tre under par er en albatros dvs. f.eks. en hole-in-one på et par-4 hul eller en 2’er på et par-5 hul.

Mens holes-in-one er forholdsvis hyppige blandt de professionelle på Europa Touren, så er det noget sjældnere med en albatros.

Europa Touren har samlet nogle af de bedste albatrosser i videoen ovenfor, hvor man bl.a. kan se slag af Tommy Fleetwood, José María Olazábal, Lasse Jensen under Nedbank Golf Challenge hosted by Gary Player 2016, Lee Westwood, Søren Hansen under KLM Open 2005 og Graeme McDowell.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.