PGA Tour spillerne kan ikke deltage i turneringer, så for at hjælpe økonomisk trængte spillere tilbyder man at forudbetale en del af sæsonens FedExCup bonus.

Som følge af coronavirus pandemien spilles der ikke på de førende tours, så de professionelle spillere kan ikke tjene penge. For mange af de bedste er det ikke et problem, da de er ganske velhavende, men for andre kan det være et stort problem, hvis der er høje faste udgifter og en familie at forsørge. Nogle har ganske enkelt baseret deres forbrug på, at der løbende bliver tjent forholdsvis store summer.

PGA Tour, hvor den næste turnering tidligst spilles i midten af maj, har derfor tilbudt spillere fra nr. 1 – 150 på den aktuelle FedExCup rangliste en forudbetaling på op til 100.000 $.

Det skriver GolfDigest.com på baggrund af en mail til spillerne. Med den nye ordning kan nr. 1 – 150 på FedExCup ranglisten  få udbetalt 50 % af deres FedExCup bonus dog maksimalt 100.000 $ i alt ud fra deres aktuelle placering.

For store forskud skal tilbagebetales

Hvis en spiller får udbetalt mere i forskud, end han ellers ville få i FedExCup bonus når sæsonen er slut, skal det tilbagebetales til PGA Tour. Det vil rent praktisk ske ved, at man tilbageholder 50 % af fremtide præmiepenge.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.