PGA Tour ChampionsScott Dunlap vandt Insperity Inv. efter 36 huller på én dag

Scott Dunlap vandt Insperity Inv. efter 36 huller på én dag

Scott Dunlap vandt Insperity Invitational på PGA Tour Champions, hvor Thomas Bjørn var med. Turneringen blev forsinket og siden afkortet til 36 huller lørdag pga. af dårligt vejr. I videoen ovenfor har man samlet nogle af de bedste slag fra anden runde.

Kraftig regn gjorde det umuligt at spille fredag, så man spillede 36 huller lørdag og skulle så spille finalerunde søndag. Men søndag var vejret igen for dårligt til at spille, så man måtte aflyse finalerunden og lade stillingen efter 36 huller være afgørende. 36 huller, som blev spillet lørdag.

Med runder i +5 og +4 blev Thomas Bjørn nr. 74 i +9 inden finalerunden.

Scott Dunlap vandt i -9 foran Joe Durant og Stuart Appleby i -8, mens Steven Alker og Thongchai Jaidee delte 4. pladsen i -7. Mike Weir blev nr. 6 i -6 foran bl.a. Darren Clarke på en delt 7. plads i -6.

Comeback til Bernhard Langer

Efter en lang skadespause gjorde Bernhard Langer comeback med en 31. plads i -1.

Det er tredje gang i år, at en Champions Tour turnering afkortes til 36 huller pga. dårligt vejr, da det også skete da Stephen Ames vandt Chubb Classic og da Paul Broadhurst vandt Invited Celebrity Classic.

Insperity Invitational, resultatTilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk