AmatøreliteFamilierne Pugholm og Behnsen vandt DM 2 generationer

Familierne Pugholm og Behnsen vandt DM 2 generationer

Bo og Fin Pugholm vandt Far/Søn rækken ved DM 2 Generationer for sjette gang, mens de forsvarende mestre Anna Hjerrild og Rene Behnsen vandt Mixed rækken for anden gang da Hørsholm Golfklub var vært i weekenden.

Turneringen blev spillet lørdag og søndag med 36 hullers Foursome, og der var mange rigtig gode spillere i feltet med hele 23 spillere i + hcp.

Rene og Anna Hjerrild Behnsen efter sejren i DM 2 Generationer, Mixed 2024 – Foto: Jan Henrik Hansen
Pugholm vandt guld for sjette gang

Der blev spillet to runder, og i Far/Søn rækken sluttede Fin og Pugholm samt Birger Lomholt Maack og Peter Maack i +5 inden Pugholm sikrede sig DM guld på tredje omspilshul.

Lars og Mikkel Davidsen blev nr. 3 i +6 og fik bronzemedaljer.

Det var sjette gang at Bo Pugholm fra Stensballegaard Golfklub med hcp. +4,5 og Fin Pugholm fra Mollerup Golf Club med hcp. 3,9 vinder DM 2 generationer! Første gang var i 2009, og de vandt også i 2010 og 2011 samt også i 2017 og 2018.

Den tidligere DP World Tour spiller og nuværende træner Søren Hansen blev nr. 15 sammen med sønnen Casper Haghfelt Hansen. De vandt guld i 2022.

DM 2 Generationer – Far/Søn, resultat

Top-3 ved DM 2 Generationer, Far/Søn 2024 – Foto: Jan Henrik Hansen
Behnsen forsvarede guldet i Mixed rækken

I Mixed rækken vandt de forsvarende mestre Anna Hjerrild og Rene Behnsen fra Stensballegaard Golfklub i +15 foran Christina og Henrik Thouber i +18, mens Charlotte og Christian Willer blev nr. 3 i +26.

DM 2 Generationer – Mixed, resultat

Top-3 ved DM 2 Generationer, Mixed 2024 – Foto: Jan Henrik Hansen

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk