OL 2020 i Tokyo er blevet udsat til næste år, hvilket har fået Ladies European Tour og LPGA til at rykke datoen for Evian Championship, som er en major på begge tours.

Evian Championship var planlagt til den 23. – 26. juli, hvilket var halvanden uge inden damernes OL turnering fra den 5. – 8. august.

Nu flyttes Evian Championship til den 6. – 9. august, så der er tre europæiske turneringer i træk, som tæller på både LET og LPGA. Ugen efter Evian spilles Aberdeen Standard Investments Ladies Scottish Open og derefter er det AIG Women’s British Open fra den 20. – 23. august.

Fire LPGA turneringer i træk i Europa

Ved at flytte Evian Championship til august, kan LPGA spillerne tilbringe hele august i Europa.

Efter Evian, Scottish Open og British Open spilles også en fjerde LPGA turnering i Europa, da holdturneringen UL International Crown i år skal spilles på Centurion Club i England.

Det var i øvrigt på Centurion Club nordvest for London, at Thorbjørn Olesen og Lucas Bjerregaard vandt GolfSixes 2017.

Jin Young Ko efter sejren i Evian Championship 2019 – Foto: Tristan Jones / Ladies European Tour

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.