Umiddelbart efter starten på LIV Golf Invitational London har PGA Tour offentliggjort, at LIV Golf deltagerne er blevet suspenderet.

10 af 17 PGA Tour medlemmer har allerede opgivet deres medlemskab, mens mens  de f.eks. kan spille US Open i næste uge, så kan de ikke længere spille på PGA Tour. Heller ikke hvis de får en sponsor-invitation, ligesom de heller ikke kan spille Presidents Cup. De kan heller ikke spille på underliggende tours som Korn Ferry Tour og PGA Tour Champions.

Kort efter udsendte LIV Golf en pressemeddelelse, hvor de udtrykker skuffelse over PGA Tour.  LIV Golf mener, at PGA Tours formål er at skabe spille-muligheder for dets medlemmer, men nu afholder man spillere fra at spille.

Nedenfor ses de 17 PGA Tour medlemmer, der deltager i LIV Golf Invitational London. Blandt dem har de 10 med en * allerede  selv opgivet deres PGA Tour medlemskab:

Sergio Garcia*
Talor Gooch
Branden Grace*
Dustin Johnson*
Matt Jones
Martin Kaymer*
Graeme McDowell*
Phil Mickelson
Kevin Na*
Andy Ogletree
Louis Oosthuizen*
Turk Pettit*
Ian Poulter
Charl Schwartzel*
Hudson Swafford
Peter Uihlein
Lee Westwood*

.
.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.