Legends TourPaul Broadhurst vandt The Senior Open

Paul Broadhurst vandt The Senior Open

Miguel Angel Jiménez førte The Senior Open på Carnoustie med fire slag efter tredje runde, men det var Paul Broadhurt, som løb med sejren.

De to spillede sammen i finalerunden, hvor føringen skiftede flere gange. Scott McCarron og svenske Magnus P Atlevi blandede sig også i topstriden, men lavede begge to bogeys på de svære 3 afslutningshuller.

Dem spillede Broadhurst fejlfrit med sin 19-årige søn Sam som caddie. Efter en bogeyfri runde i -4 vandt han i -11 foran Scott McCarron i -9, mens Magnus P Atlevi og Miguel Angel Jiménez delte 3. pladsen i -8. Jiménez gik finalerunden i +3 efter bl.a. dobbeltbogeys på 10. og 18. hul.

Bernhard Langer blev nr. 9 i -4, Mark O’Meara og Jesper Parnevik delte 18. pladsen i -1, mens Tom Watson blev nr. 27 i +1. John Daly blev nr. 54 i +8.

– Min største sejr
Paul Broadhurst har vundet seks turneringer på Europa Touren, hvor hans seneste af 588 turneringer var 2012. I 1991 spillede han Ryder Cup, hvor han vandt begge sine matcher.

Han fyldte 50 år den 14. august sidste år, og to uger senere vandt han Prostate Cander UK Scottish Senior Open i sin debut på European Senior Tour.

– Dette er større end alle andre sejre. Meget meget større. Det er udover mine vildeste drømme. Denne slags ting sker normalt ikke for spillere som mig, og jeg føler mig meget priviligeret over at have vundet, sagde Broadhurst efter sejren.

Førstepræmien var på € 251.485 svarende til knap 1,9 mio. kroner.

Steen Tinning deltog, men var ét slag fra at klare cuttet.

The Senior Open Championship presented by Rolex, resultat

Tim Widing vandt for anden uge i træk på Korn Ferry Tour

Svenske Tim Widing vandt for anden uge i træk på Korn Ferry Tour, og denne gang Veritex Bank Championship. Inden finalerunden havde svenske 26-årige Tim...

Juliana Hung vandt IOA Championship med ni slag!

Rookien Juliana Hung fra Taiwan vandt IOA Championship Presented by Morongo Casino Resort & Spa, hvor Nicole Lørup missede cuttet. Nicole Lørup gik de første...