Den europæiske Legends Tour, for spillere over 50 år, udsætter sæsonstarten pga. COVID-19 og de begrænsninger det medfører. Den første turnering i Europa er nu først i juni måned.

Hele 2020 sæsonen blev aflyst pga. COVID-19, og Europa Touren solgte aktiemajoriteten til Ryan Howsam, så Staysure Tour blev til Legends Tour.

Den første turnering skulle have været Riegler & Partner Legends i Østrig fra den 7. – 9. maj, men den er blevet udsat til den 8. – 10. oktober. Der spilles Golfclub Murhof i Frohnleiten, Østrig.

– Vi forstår, hvor vigtigt det er for arrangørerne af Riegler & Partner Legends, at de kan afholde en turnering, hvor deres amatørgæster kan nyde den fulde VIP-oplevelse sammen med professionelle fra Legends Tour, siger Legends Tour chefen Mark Aspland i en pressemeddelelse.

I maj er der major i USA efterfulgt af turnering i England

Som det også tidligere har været tilfældet, så begynder årets sæson nu med PGA Tour Champions majoren KitchenAid Senior PGA Championship, der spilles på Southern Hills CC fra den 27. – 30. maj.

.
.

Derefter gælder det Farmfoods European Legends Links Championship hosted by Ian Woosnam på Trevose Golf Club i England fra den 18. – 20. juni. De fleste Legends Tour spillere vil dermed først kunne begynde 2021 sæsonen i midten af juni.

Se hele turneringsprogrammet på europeantour.com.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.