ECCO TourJeppe Kristian, Viktor Edin og Christoffer Bring i førerbolden på Lübker

Jeppe Kristian, Viktor Edin og Christoffer Bring i førerbolden på Lübker

Der blev scoret pænt lavt på andendagen af UNICEF Championship på Lübker Golf Resort. Tre spillere; Oliver Suhr, Simon Forsström og Jeppe Kristian Andersen var alle rundt i 67 slag (-5), og det sikrer sidstnævnte en plads i førerbolden på fredagens finalerunde.

Jeppe Kristian Andersen er efter to runder totalt 9 under par og deler førstepladsen med svenske Viktor Edin. Christoffer Bring er på tredjepladsen to slag efter. Bring førte efter førstedagen, men en dobbeltbogey på dagens første hul satte ham tilbage fra start. Det blev, for ham, en noget kulørt runde med yderligere fire bogeys, men fire birdies og en eagle fik ham tilbage til en total på -1 for dagen og -7 totalt.

Fjerdepladsen deles af Charlie Lindh og Mikkel Hjorth der er fem under par, mens fire spillere; Christian Jacobsen, Frederik Tøttenborg, Nicolai Nøhr Madsen og svenske Simon Forsström deler sjettepladsen i -4.

Sebastian Friedrichsen og John Axelsen fik spillet sig lidt frem i stillingen med henholdsvis -2 og -4. Axelsen indtager nu en delt 13. plads, mens Friedrichsen ligger delt 19.

48 spillere klarede cuttet som blev på +3. Finalerunden spilles fredag fra kl. 07:00

Se startliste og resultater her

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nicolai Højgaard spiller med i Canadian Open

Rory McIlroy er dobbelt forsvarende i Canada, og verdens nummer tre er naturligvis storfavorit til at levere et hattrick i RBC Canadian Open. Nicolai...

Verdensranglisterne, 5. juni 2023

Med sin fjerde PGA Tour sejr er Viktor Hovland tilbage i top-5, mens Tom McKibbin rykkede i top-175 med sin første DP World Tour...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk