Flere spillere, og senest Brooks Koepka og Abraham Ancer, har vendt ryggen til PGA Tour og i stedet takket ja til de mange millioner på LIV Golf, hvor den anden turnering spilles i Portland, USA, fra den 30. juni.

Charl Schwartzel vandt LIV Golf London, hvor bl.a. Dustin Johnson, Phil Mickelson, Sergio Garcia, Lee Westwood, Louis Oosthuizen og Ian Poulter var med.

De er også alle med i LIV Golf Portland, som spilles fra den 30. juni – 2. juli. Som tidligere offentliggjort er Bryson DeChambeau, Patrick Reed og Pat Perez også skiftet til LIV Golf efter den første turnering i London, og det samme har Brooks Koepka og Abraham Ancer valgt at gøre.

Ni af de seneste 21 major vindere er med

LIV Golf spillere har vundet ni af de seneste 21 majors. Det er Phil Mickelson med PGA Championship 2021, Dustin Johnson med Masters 2020, Bryson DeChambeau med US Open 2020, Brooks Koepka med US PGA 2018 og 2019 samt US Open 2017 og 2018, Patrick Reed med Masters 2018 og Sergio Garcia med Masters 2017.

8 fra top-50 på verdensranglisten og 20 fra top-100

Dermed er der pt. 8 fra top-50 på verdensranglisten og 20 fra top-100 i LIV Golf Portland. Nedenfor ses de 8 fra top-50. Længere nede i denne artikel ses billedede med feltet og placerig på verdensranglisten. 45 af 48 deltager er offentliggjort, og de tre sidste følger senere.

.
.
NavnOWGR
Dustin Johnson16
Brooks Koepka19
Abraham Ancer20
Louis Oosthuizen23
Bryson DeChambeau30
Kevin Na34
Patrick Reed38
Talor Gooch39

Blandt de mange øvrige profiler kan nævnes Sergio Garcia, Phil Mickelson, Lee Westwood, Bernd Wiesberger, Ian Poulter, Charl Schwartzel, Pat Perez, Martin Kaymer og Graeme McDowell.

Bryson DeChambeau – Foto: golfsupport.nl

Nedenfor ses de første 45 af 48 spillere i LIV GOLF Portland. Tryk på billedet for at se det i støre format med aktuel placering på verdensranglisten. Billedet er lagt på Twitter af LIV Golf-

LIV Golf Portland feltet – Foto: Twitter @LIVGolfInv

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.