Hvorfor går greenkeeperne på Lübker Golf & Spa Resort 560.000 skridt om ugen?

UNICEF Championship er netop afsluttet på Lübker Golf & Spa Resort. Christian Jacobsen løb med sejren, der ellers hele dagen så ud til at gå Jeppe Kristian Andersen eller svenske Victor Edin, men en kombination af en stærk afslutning fra Christian Jacobsen og en knap så god af de to konkurrenter, endte Christian Jacobsen og Jeppe Kristian Andersen i omspil. Et omspil som Christian Jacobsen vandt.

Men den anden vinder i dag, er Lübker Golf & Spa Resort. Banerne Sand og Sky er nemlig lavet til turneringer som UNICEF Championship, derfor er man hos Lübker glade for samarbejde med ECCO TOUR og håber på mange flere professionelle turneringer på banerne på Djursland.

Hver dag hele sæsonen klippes greens på alle Lübkers 39 greens med singleklippere, en noget mere tidskrævende arbejdsgang, end de større klippere der bruges på de fleste baner, men resultatet er ifølge Chef Greenkeeper Spencer Lloyd-Pye åbenlys, greens bliver  lige de sidste 10% bedre, når man så at sige, går lidt længere for det gode resultat.

Singleklipper arbejdet er dog også mere krævende fysisk og ved en nylig opmåling fandt man ud af at Lübker Golf & Spa Resorts greenkeeperne går 560.000 skridt hver uge, mens de klipper greens, på alle 39 greens på området.  Det tager tid og koster penge, men når man som Lübker Golf & Spa Resort, vil have de bedste greens og teste de gode spillere, er det den eneste vej.

I fremtiden vil man også se flere professionelle turneringer på Lübker Golf & Spa Resorts golfbaner, derudover så afholder man hvert forår en stor elite turnering (Lübker Championship 2022 by Thomsen Furniture). En elite turnering der har deltagelse af mange af de absolut bedste amatørspillere fra Danmark.

.
.

Så på Lübker Golf & Spa Resort, bliver man ved med at tage små, men mange skridt i retningen af professionelle turneringer og vil hermed gerne sige tak for deltagelsen til ECCO TOUR og de mange deltagere.

Christian Jacobsen der vandt UNICEF Championship 2022 på Lübker Golf & Spa Resort – Foto: PR

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.