For langt de fleste golfklubber er Golfens Dag en meget vigtig dag, da det landsdækkende Åbent hus koncept giver mange nye medlemmer.

I år var Golfens Dag planlagt til søndag den 26. april, men som følge af coronavirus pandemien har Dansk Golf Union set sig nødsaget til at udskyde dagen til et senere tidspunkt og tidligst i slutningen af maj.

danskgolfunion.dk forklarer DGU, at man tvivler på at regeringen og sndhedsmyndighederne vil tillade store forsamlinger allerede den 26. april, så det sandsynligvis ikke vil være muligt at gennemføre dagen.

Og selv hvis det ville være muligt, så tror man ikke at aktiviteter som Golfens Dag vil stå øverst på prioriteringslisten for danske familier, så det vil ikke have den ønskede effekt.

DGU vil ikke aflyse Golfens Dag, men vil finde en ny dato, som tidligst bliver i slutningen af maj, hvilket dog afhænger af, hvordan hele coronavirus situationen udvikler sig i Danmark de kommende uger. For at kunne forberede og planlægge Golfens Dag vil man melde en ny dato ud senest fire uger før afholdelsen.

I 2019 var der ifølge DGU flere end 5.600 mennesker der deltog som gæster ved Golfens Dag, hvoraf omkring 2.400 meldte sig ind i en golfklub. I 2018 var tallet 6.400 gæster og 2.700 nye medlemmer.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.