Regionsgolf Danmark og GolfQuis har lavet et samarbejde, hvor man kan få genopfrisket hulspilsreglerne med ugentlige turneringer i GolfQuis appen.

Regionsgolf Danmark er Danmarks største holdturnering for klub-golfere i Danmark. Der spilles hulspil, og som optakt til sæsonen laver Regionsgolf Danmark og GolfQuis nu en ugentlig golfregel-turnering der KUN omhandler hulspilsregler.

Den første begynder tirsdag den 31. marts og derefter er det fra den 7. april, 14. april og 21. april. Man behøver ikke spille om tirsdagen, da man har fem dage til at besvare de 18 spørgsmål på runden – man skal dog tilmelde sig før en turnering starter, og man kan allerede nu tilmelde sig i GolfQuis appen.

GolfQuis appen kan prøves gratis i en uge hvorefter man kan tegne et årsabonnement til kr. 39.- hvis man forsat ønsker at benytte appen til regeltræning eller fornøjelse. Alle Regionsgolf regelturneringerne kan spilles helt gratis.

Læs mere på Regionsgolf Danmarks hjemmeside rgd.dk her. Der kan læses mere om GolfQuis og link til download på golfquis.com her, mens der er mere om tilmelding og turneringer her.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.